Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Unge kørere sikrer sig plads i Formel 1 feltet 2013

Formel 1 
24/11/12 

I sin første sæson har Charles Pic vel egentlig gjort det godt nok for et pavert Marussia team. Det har Caterham oplevet, og det indtryk som Charles Pic har gjort, har nu ført til en kontrak hos Caterham.
Men også Sauber teamet har bekræftet en ny kører til teamet.
 

Caterham teamet har besluttet sig for at lave kontrakt og endda en flerårig en af slagsen med Charles Pic, der efter en relativ god sæson hos et noget magert Marussia team, nu har skrevet under på en flerårig kontrakt med Caterham teamet. Tit og ofte er det kun et årige kontrakter der tilbydes i den del af feltet, men Caterham har valgt at afvige fra den. Hvor længe kontrakten med Charles Pic er ikke oplyst i pressemeddelelsen fra teamet.

Også Sauber teamet har annonceret nye kører. Esteban Gutiérrez bliver teamets anden kører ved siden af Nico Hülkenberg. Esteban Gutiérrez startede som så mange andre i karting, skiftede til Formel BMW i USA, hvor han var i tæt kamp om titlen, som han dog ikke vandt. Det gjorde han til gengæld i Europa, hvorefter han rykkede op i GP3 serien. Og efter 2 år i GP serien, har han været med ved juniorkører testen i Abu Dhabi for netop Sauber. Det gjorde han så godt at det nu har givet Esteban Gutiérrez en kontrakt med teamet.

En lignende karriere har den nyudnævnte test- og reservekører for teamet også været igennem. Dog kun i Europa. Robin Frijns er blevet teamets test- og reservekører for den kommende sæson.

Dons

Læs mere om:
  • Caterham Racing
  • Sauber Motorsport
  •      ASETEK SIMSPORTS