Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Formel Renault feltet tester igen

Formula Renault
3.5 Series 

21/11/12 

Kevin Magnussen sætter dagens bedste tid
Formel Renault-feltet tester tre dage på Motorland Aragon-banen - og der er igen dansk deltagelse. Kevin Magnussen tester to dage for DAMS mens Marco Sørensen er med alle tre dage for Lotus teamet.
 

Den første testsession har især været brugt til at introducere en lang række nye kørere til klassen, så der har været mange nye kørere på banen i formiddagens test session. Det gjorde også at der kun var én dansker i aktion til formiddag - Kevin Magnussen for DAMS.

Og Kevin gjorde det igen rigtig godt for DAMS-teamet, som ser ud til at være det bedste bud på at blive danskerens 'arbejdsplads' i 2013. I den første sesssion kørte Kevin den næsthurtigste tid, mens Will Stevens kørte den hurtigste tid. Forskellen mellem de to var dog sølle 0,014 sekunder.

I den anden session blev der igen skruet godt op for farten i racerne, og det er tyderligt at Kevin Magnussen er faldet godt til i DAMS raceren. Han satte dagens bedste tid med tiden 1:39,915 som var klart den bedste tid i dagens test. I samme session kom også Marco Sørensen i aktion for Lotus-teamet, hvor han fik 27 omgange i raceren.

Tiderne fra Motorland Aragon

1. Kevin Magnussen, DAMS - 1:39,915
2. Ricciardo Agostini, Draco - 1:40,349
3. Will Stevens, P1 Motorsport - 1:40,371
4. Carlos Sainz, AV Formula - 1:40,433
5. Daniel Kvyat, Arden Caterham - 1:40,453
14. Marco Sørensen, Lotus - 1:41,042

Benji

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Marco L. Sørensen
  •