Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Race of Champions

Tom K klar til Race of Champions

Race of
Champions 

20/11/12 

Race of ChampionsTom Kristensen er allerede et kendt navn i Race Of Champions og danskeren kan godt gøre klar til at pakke kufferten og tage til Bangkok for at underholde om en lille måneds tid.
 

Her bliver der igen kamp om kunne kalde sig mesteren over dem alle - og Tom Kristensen kommer i kamp med mange stærke navne, blandt andet den VM-førende Sebastian Vettel. Udover Tom Kristensen har også den tidligere WTCC mester og nuværende DTM kører for BMW, Andy Priaulx også skrevet sig op til at deltage.

"Det var en stor oplevelse at komme i begge finaler sidste år men Race of Champions er altid sjovt at deltage i," siger Tom Kristensen der har en imponerende rekord i begivenheden - han har deltaget i alle løb siden 2001! Og han skal forsøge at gøre det godt igen mod de stærke modstandere. "Der er ingen anden bedre måde at slutte sæsonen," siger han.

Hvilket team som danskeren kommer til at indgå i er stadig ikke kendt - men mon ikke Matthias Ekström igen er klar til at forsvare Skandinavien?

Benji

Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • 16/12/12 - Rajamangala Stadium - Race of Champions
  •