Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Tæt kamp i privatkørernes mesterskab

WTCC 
14/11/12 

Mens Robert Huff er storfavorit til at vinde kørernes mesterskab for fabrikskørerne, så er det helt anderledes hos privatkørerne.
Yokohama Trophy som er titlen på privatkørernes mesterskab er væsentlig tættere og med lidt held, afgøres det først i det sidste af de to løb på søndag i Macau.
 

Der er dobbelte points for privatkørerne at køre om i Macau. Det betyder ialt 43 points som maksimum - 20 points for hver sejr mens der er 1 point for hurtigste omgang pr. løb samt 1 point for pole position.

Stillingen i toppen efter Shanghai er den at Norbert Michelisz fører med 12 points foran Pepe Oriola og 16 points foran Stefano D’Aste. Det er kun blandt de tre kørere at kampen om titlen for privatkørerne står.

For privatteamene er kampen mellem ROAL Motorsport som fører med 18 points foran Lukoil Racing Team og 30 points foran Tuenti Racing Team. I dette mesterskab er der 72 points at køre om, så heller ikke her er noget som helst afgjort.

Kvalifikation og løb kan ses på Eurosport. Tjek venligst vores 'tv-guide' på forsiden.

Dons

Læs mere om:
  • Macau
  • 18/11/12 - Macau - WTCC - FIA VM
  •