Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Caterham annoncerer ny teamchef

Formel 1 
11/11/12 

Fornylig offentliggjorde Caterham F1 teamet og i særdeleshed Tony Fernandes at han og Riad Kamarudin vil træde tilbage så snart det er organisatorisk muligt.
Samtidigt fortalte man at en afløser var på vej og denne afløser er nu fundet og indtræder som teamchef med øjeblikkelig virkning.
 

Caterham F1 teamet har fået ny teamchef. Det er Cyril Abiteboul som indtræder i denne stilling. Cyril Abiteboul er relativ ny i teamet på højt plan idet han i september blev udnævnt til CEO i Caterham for teamet. Han skal nu bestride en dobbelt stilling i teamet.

Cyril Abiteboul kommer fra Renaults F1 team som nu hedder Lotus. Cyril Abiteboul er blevet involveret i det samarbejde som Caterham Cars og Renault Group fornylig indgik om udvikling af sportcars.

Tony Fernandes fortæller i forbindelse med udnævnelsen af Cyril Abiteboul at han nu kan komme tilbage til hans oprindelige funktion som overordnet leder af Caterham Cars som F1 teamet er en del af. Forretningsområderne i Caterham Cars bliver konstant udviklet og udvidet og blandet andet har man indledt et samarbejde med flyindustrien om udvikling og produktion af kulfiber komponenter. Det er blandt andet Airbus som man samarbejder med i øjeblikket.

Planen er også at Caterham Cars skal udbygge samarbejdet med Renault. Hvad det nærmere går ud på ud over det allerede annoncerede vil Tony Fernandes ikke uddybe nærmere.

Så bliver det spændende at se om Cyril Abiteboul med tiden kan udvikle Caterham F1 teamet til at præstere bedre end man har gjort hidtil hvor placeringer i bunden af feltet har været hverdag.

Dons

Læs mere om:
  • Caterham
  •