Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Hæder til Esben Hegelund og Freddy Pedersen

DM Rally 
09/11/12 

Det var ikke kun DM-medaljer, som mandskaberne fra Peugeot Sport Dealer Team DK sikrede sig, da rallysæsonen i den forgangne weekend blev afsluttet med Danboring Rally på Bornholm. Der var også ekstra hæder til to af personerne fra teamet.
 

Deltagerne i DM-feltet var nemlig blevet bedt om at pege på hver deres kandidat til titlen som henholdsvis årets førstekører og årets andenkører i rally. Da stemmerne var blevet talt op, stod det klart, at prisen som årets førstekører gik til Esben Hegelund fra Hadsten, mens Freddy Pedersen fra Bjerringbro blev valgt som årets andenkører.

”Den pris havde jeg simpelthen ikke set komme,” siger Esben Hegelund. ”Det er virkelig et skulderklap, jeg har fået, og det er en stor ære, når det er ens konkurrenter, som har peget på én. Specielt når jeg hverken er blevet mester eller har vundet løb.”


Esben Hegelund blev kåret som årets førstekører

Her et par dage efter modtagelsen af hæderen har Peugeot-køreren stadig svært ved at forstå, at det var ham, som havde fået flest stemmer.

”Det har varmet meget specielt efter den lidt dramatiske afslutning, vi havde på løbet på Bornholm,” siger Esben Hegelund. ”Gennem sæsonen er samarbejdet mellem Karsten Isaksen (hans andenkører, red.) og mig blevet bedre og bedre, og vi har hele tiden flyttet os og er kommet tættere på toppen af feltet. Nu gælder det så bare om, at jeg til næste år kan leve op til den ære, mine kolleger har udvist mig.”


Freddy Pedersen (th) tog hæderen som årets andenkører

Mens Esben Hegelund er forholdsvis ny i toppen af dansk rallysport, så har Freddy Pedersen været med i mange år. Årets Danmarksmesterskab er således nummer syv i rækken.

”Det kom også bag på mig, at mine kolleger havde peget på mig som årets andenkører,” siger veteranen. ”Jeg havde egentlig troet, at det var en de yngre i rallysporten, som skulle have haft dette skulderklap.”


Læs mere om:
  • Esben Hegelund
  • Freddy Pedersen
  • Bornholm
  • 03/11/12 - Bornholm - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: