Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kevin har nu Superlicens

Formel 1 
08/11/12 

Stort kørekort til Kevin Magnussen
Testen i Abu Dhabi var så stor en succes for Kevin Magnussen at han nu reelt er godkendt til at køre Formel 1. Danskeren har fået den meget eftertragtede Formel 1 Superlicens, som gør at han fra i morgen kan sætte sig direkte ned i en Formel 1 racer og køre Grand Prix.
 


(Foto: McLaren Media)

I det hele taget har McLaren været meget tilfredse med danskerens præstation. "I Kevins tilfælde har hans fart, konsistens og feedback til ingeniørerne alle været fremragende. Når man tænker over hans præstation, så ligner han ikke en gut som aldrig havde kørt en moderne Formel 1-racer før denne uge," siger en meget tilfreds Sam Michael.

Dermed får McLaren også god mulighed for at overveje hvordan de vil planlægge fremtiden sammen - ikke mindst hvilke døre der skal åbnes i 2013, og gerne føre ham frem i nærheden af Formel 1 indenfor de kommende år. Man kan kun håbe at de er bedre til at nurse talentet end det var tilfældet med farmand Jan.

Benji

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  •