Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1 - test

Young Driver Test - Dag 2

Formel 1
Test 

07/11/12 

Ingen dansk deltagelse i dag
På andendagen satte Antonio Felix da Costa den hurtigste tid sammen med Red Bull. Kevin Magnussen var ikke i aktion i dag, men er klar igen i morgen eftermiddag hvor testen slutter.
 

Der var byttet lidt rundt i feltet - Lotus havde Edoardo Mortara i raceren og Audis DTM-kører gjorde en fin figur. Hos Sauber var det Esteban Gutierrez der tog over - han bliver også evalueret af teamet om han er klar til at blive Grand Prix kører i 2013. I forhold til Robin Frijns var han 3/10 sek. hurtigere - så det trækker måske op.

Iøvrigt får selvsamme Robin Frijns i morgen chancen hos Red Bull - som han i et tidligere interview med en hollandsk avis har kaldt "et team der behandler deres kørere som hunde", med henvisning til at det er Red Bull der ene og alene bestemmer hvor kørerne skal placeres i forskellige formel-klasser. Testen i morgen er dog en "forpligtelse" fra Red Bulls side, idet mesteren fra Formel Renault 3.5 får en test med teamet.


Antonio Felix da Costa var hurtigste mand på andendagen i Abu Dhabi
(Foto: Red Bull Media)

Da Costa's tid var dog stadig ikke bedre end den super-tid som Kevin Magnussen kørte i går - så danskeren er fortsat testens hurtigste kører.

Testtider fra Yas Marina - dag 2

Nr.KørerTeamTidOmg.
1.Antonio Felix da CostaRed Bull1:42,67961
2.Oliver TurveyMcLaren1:43,17662
3.Edoardo MortaraLotus1:43,41875
4.Esteban GutierrezSauber1:43,48693
5.Gary PaffettMcLaren1:43,77141
6.Johnny Cecotto Jr.Toro Rosso1:44,56976
7.Gideo van der GardeCaterham1:46,10672
Benji

Læs mere om:
  • António Félix da Costa
  • Edoardo Mortara
  • Esteban Gutierrez
  • Gary Paffett
  • Giedo van der Garde
  • Johnny Cecotto Jr
  • Oliver Turvey
  •