Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Vettel diskvalificeret

Formel 1 
03/11/12 

Drama om Vettels 'parkering' i Abu Dhabi
Sebastian Vettel blev af sit team bedt om at stoppe sin racer ude på banen og dermed ikke returnere til pitten. Den episode har løbsledelsen nu taget under kærlig behandling.
 

En lignende episode fandt sted i år hvor Lewis Hamilton fik besked om at stoppe raceren fordi han var ved at løbe tør for benzin. Den beslutning betød at han blev strippet for pole position og i stedet måtte starte bagerst i Barcelona. Nu er den noget lignende situation blevet behandlet.

Og efter mere end fire timers overvejelser har løbsledelsen valgt at diskvalificere tyskeren der må starte bagerst. Og problemet har været det samme: manglende benzin. Utroligt at det skulle tage så lang tid at nå den beslutning taget i betragtning at der allerede ligger en lignende beslutning fra i år.

Dette vil selvfølgelig svinge balance i VM kampen over mod Fernando Alonso og Ferrari. Banen i Abu Dhabi har jo tidligere vist sig at være umulig at overhale på - det ved Alonso alt om!

Benji

Læs mere om:
  • Sebastian Vettel
  • Yas Marina Circuit
  • 04/11/12 - Yas Marina Circuit - Formel 1
  •      ASETEK SIMSPORTS