Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Nok en spiller på holdet

24H Series 
02/11/12 

Englænder skal køre Dubai 24h for Perfection Racing
Michael Klostermann og Kim Holmgaard får endnu en udenlandsk medkører til 24-timers løbet i Dubai lige efter nytår. Perfection Racing Europe har netop skrevet kontrakt med englænderen, Marcus Mahy.
 

Dermed bliver det en international besætning, som skal køre den røde Bauhaus Aston Martin, da amerikaneren, Robert Nimkoff, allerede i sidste måned blev offentliggjort som en del af teamet, der indtil videre består af 4 kørere.


(Foto: Henning Smed / DanskerBiler.dk)

Den sidst tilkomne, Marcus Mahy, har flere 24-timers løb bag sig. Han har flere gange deltaget i Britcar 24 Hours på Silverstone, hvor han i 2010 havnede på podiet i sin klasse og hans seneste 24 timers løb var på Barcelona i september måned. Derudover kører han en del historiske løb og har i den forbindelse kørt Le Mans Classic.

Henning Smed


Læs mere om:
  • Perfection Racing
  • Dubai
  • 12/01/13 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS