Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Suzuki Motorsport går efter sejren i DM-finalen på Bornholm

DM Rally 
31/10/12 

Suzuki Motorsport er stærkt repræsenteret, når finalen i Danmarksmesterskabet i rally køres i den første weekend af november på Bornholm. Hele tre eksemplarer af Suzuki Swift-modellen kommer til start på klippeøen.
 

René Harms/Jess Larsen (Nørre Alslev/Ringsted) skal have deres tredje start i et DM-løb i det nye eksemplar, der er bygget til Standard National, mens teamet er repræsenteret med to mandskaber i Tunet National. Der er Anders Lysen/John Madsen (Sorø/Dianalund) og Kenneth Madsen/Henrik Dernoff (Gørlev/Ringsted).

”Situationen er lidt speciel forud for løbet,” fortæller Kenneth Madsen. ”Ved det forrige løb kom vi i front for Danmarksmesterskabet, og vi havde virkelig set frem til at skulle kæmpe om guldet på Bornholm. Men desværre ser det ikke ud til, at vores nærmeste rival til titlen kommer til start.”


Kenneth Madsen og Henrik Dernoff er på vej mod DM-titlen
(Foto: Flemming Jensen)

”Det er da rart at vide, at førstepladsen er sikker, men det ville naturligvis være mere sportsligt, at vi kunne have kæmpet om det. Jeg var i en situation, hvor jeg sagtens kunne tåle at blive toer og så alligevel beholde min føring i DM, men min taktik har hele tiden været at vinde. Det har vi gjort tre gange nu i DM-serien, og vi vil også gå efter en sejr på Bornholm.”

Klippeøen er et af de mere eksotiske steder, som de danske rallykørere gæster. Det er således fem år siden, at der sidst blev kæmpet om DM-point her.

”Vi glæder os i hele teamet, og det bliver fedt at køre i det bakkede terræn,” siger Anders Lysen. ”Jeg har kørt to gange derovre før, og jeg ved, at man skal være klar fra morgenstunden. Vi har fået at vide, at det er nogle prøver, hvor det drejer meget, så det bliver spændende.”


Anders Lysen og John Madsen er klar til andet DM-løb i år
(Foto: Flemming Jensen)

”Ja, jeg har været på lejrskole i syvende klasse og så været på ferie på Bornholm, men jeg har ikke nogen erfaring eller kendskab til prøverne, men når der bliver sagt, at de er gode, så tror jeg, at vi har noget at glæde os til,” tilfører René Harms. Han er klar til sæsonens tredje DM-start med den utunede Suzuki Swift Sport.

”Vi kan nå en tredjeplads i DM, men det kræver rent faktisk, at vores konkurrenter udgår, så det er ikke derfor, vi tager til Bornholm. Vi har tilbragt rigeligt med tid med at stå og kikke på, at andre kører motorløb i år, så vi skal ud og finpudse tingene til den næste sæson.”


René Harms og Jess Larsen er klar til deres tredje DM-løb sammen
(Foto: Jimmi Hansen)

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
 • Anders Lysen
 • Henrik Dernoff
 • Jess Larsen
 • John Madsen
 • Kenneth Madsen
 • René Harms
 • Bornholm
 • 03/11/12 - Bornholm - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     D4 Enterprise Solutions