World Endurance Championship

ADR-Delta vandt LMP2 klassen i Shanghai

FIA WEC
01/11/12

World Endurance ChampionshipADR-Delta vandt LMP2 klassen ved årets sidste World Endurance Championship løb, der blev kørt i Shanghai. Det var anden sejr i træk for teamet og deres Oreca 03 - Nissan kørt af John Martin, Tor Graves og Mathias Beche.

ADR-Delta på vej imod endnu en LMP2 sejr
(Foto: ADR-Delta)

Generelt har ORECA 03 chassiset klaret sig rigtig godt i LMP2 klassen i denne sæson, og Hugues de Chaunac, direktør for Groupe ORECA, udtaler efter denne sæson at han er meget tilfreds med præstationerne fra ORECA 03 chassiset, men at det selvfølgeligt ikke kunne være gjort uden de teams som kører med dette chassis, og her fremhæves TDS Racing’s mesterskab i ELMS, ADR-Delta og Pecom Racing’s sejre i WEC og Signatech-Nissan’s podie placering i WEC.