Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Lotus LMP2 havde en acceptabel sæson

FIA WEC 
01/11/12 

World Endurance ChampionshipLotus kom til deres første sæson i world endurance championship med en forventning om at kunne gøre sig gældende i toppen af LMP2 feltet. Desværre er deres forventniner ikke helt blevet indfriet. Selvom teamets ene LMP2 startede fra pole position i LMP2 klassen kom den aldrig i mål ved 6 timers løbet i Shanghai.
 

Lotus LMP2 med nummer 32 startede fra pole position i deres klasse, men fik en rigtig dårlig start og hertil kunne de ikke presse bilen for hårdt på grund af, at bilen slider meget hård på sine dæk. Det viste sig at andre biler i LMP2 klassen også kæmpede med øget dækslitage på Shanghai banen og derfor betød det knapt så meget at der ikke kunne køres 100%. Desværre kom teamets forsigtigthed med dækken dem ikke til gode. De måtte udgå af løbet på grund af bremse problemer.


Lotus LMP2 - 2012
(Foto: Lotus Motorsport)

Lotus LMP2 med nummer 31 kom til gengæld igennem løbet og sluttede på 6. pladsen.

Lotus teamet har nu pakket alle deres ting, som er på vej tilbage til hovedkvarteret i England. Her er teamet allerede meget godt i gang med at forberede sig til FIA World Endurance Championship 2013, hvor Lotus kommer til start med en helt ny bil som de kalder Lotus T128.

Vejgaard