Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Greaves Motorsport kommer med to biler i 2013

FIA WEC 
29/10/12 

World Endurance ChampionshipGreaves Motorsport er den foreløbig sidste af en række teams der annoncerer deres planer for 2013 FIA World Endurance Championship. Det er planen at teamet kommer til start med to biler i den kommende sæson i FIA World Endurance Championship. Her ud over kommer teamet til start med mindst én bil til 12 timer løbet på Sebring.
 


Graves motorsport
(Foto: FIA WEC)

Greaves Motorsport sluttede på en samlet 3. plads i European Le Mans Series og hertil kom de på podiet med en 3. plads ved FIA World Endurance Championship. Her ud over kan teamet være stolt over at have gennemført samtlige løb de har stillet til start i, i 2012.

Teamet er allerede igang med forberedelserne til 2013 sæsonen. Teamet er ved at klargøre deres helt nye 15.000 m2 store hovedkvarter, som de flytter ind i, til December. De kommer til at dele stedet med Greaves 3D Engineering.

Det er planen at teamet forsætter samarbejdet med Zytek chassis og Nissan motors, men der er meget arbejde der skal gøres hen over vinteren for at gøre de to LMP2 biler endnu mere konkurrencedygtige.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Greaves Motorsport
  •