Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Audi hurtigst i den første fri træning i Shanghai

FIA WEC 
26/10/12 

World Endurance ChampionshipDen første frie træning I Shanghai bragte ikke nogen form for drama, ud over Ferrari med nummer 71 der tilbragte en ½ time i pitten med defekt gearkasse. Banen er ikke hurtig nok endnu til at sætte hurtige tider så derfor brugte alle teams det meste af tiden til at bygge/korrigere setups.
 

Det hele endte med at Audi R18 e-tron quattro med Tom Kristensen og Allan McNish satte denne sessions hurtigste tid som var 1:52.219, efterfulgt af Toyota Racing og herefter den anden Audi.

Hurtigste privat team I LMP1 klassen var Strakka Racing, 1.450 sekund efter den hurtigste Audi.

LMP2 blev domineret af ADR Delta der meget tidligt i denne træning satte tiden 1:56.227, som aldrig blev slået. Lotus LMP2 teamet har store forventninger til denne weekend og allerede fra den første session ser det godt ud, selvom slut placering ikke er imponerende.

GTE pro klassen bød igen på Felbermayr Proton som det hurtigste team, med tiden 2:06.834. Det kan ikke længere kategoriseres som en overraskelse. Næst hurtigst I klassen var AF Corse Ferrari.

GTE-Am klassen bød på en lille overraskelse idet det var Krohn Ferrarien der var hurtigst med tiden 2:08.345, efterfulgt af AF Corse-Waltrip og Larbre Competition.

Der køres endnu en fri træning i dag

Vejgaard

Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Shanghai
  • 28/10/12 - Shanghai - FIA WEC - FIA VM
  •