Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup

Udskiftning i vindergaragen

Clio Cup 
25/10/12 

Clio CupDen mesterskabsvindende røde Renault Clio Cup-racer er ikke længere at finde hos Team Point-S Silkeborg Madbull Racing. Til gengæld er noget nyt på vej ind i garagen.
 

Efter at have sikret sig mesterskabet i den danske Renault Clio Cup i 2012 skal der ske nye ting for det midtjyske racingteam med Kim Lund Johansen bag rattet. Og som et erfarent standardvognsteam var der ikke mange muligheder, hvis ikke der skulle stå Renault på bilen mere:


Det var et hårdt farvel til årets vinderbil.
(Foto: Gripping Media)

"Vi tog beslutningen om at finde på noget nyt næste år for at få nye udfordringer og flere konkurrenter at lege med", fortæller Kim Lund, som også kan løfte sløret for næste års bilvalg.

"Jeg kan afsløre, at der er bestilt en Citroën DS3 Cup-bil, som vi skal køre med på de danske og svenske baner i 2013", siger Kim Lund, der dermed kan forsøge at vinde endnu et mesterskab i en fransk bil. Indtil videre har han vundet to danske mesterskaber i Gruppe N i Peugeot 307, og i år blev det til mesterskabssejr i Point-S Silkeborg Renault Clio Cup.


Næste års racerraket er også fransk.
(Foto: Gripping Media)

"Det arbejde, som Citroën Danmark og Jesper Kristoffersen gør for Citroën DS3 Cup gør, at det er blevet en utroligt attraktiv klasse at deltage i herhjemme. Børnesygdommene er luset ud af bilerne, og organisationen bag er yderst professionel, så jeg er sikker på at vi får en god oplevelse og kamp til stregen!"

Team Point-S Silkeborg Madbull Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Madbull Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her