Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Kevin Magnussen smadrede banerekorden

Formula Renault
3.5 Series 

23/10/12 

Danske Kevin Magnussen har sat standarden for den absolut hurtigste tid på Catalunya banen, da han med tiden 1:28,721 satte ny banerekord i Formel Renault 3.5. Han kørte hurtigste tid - både formiddag og eftermiddag.
 

Det er unægtelig en fornem måde at vise sig selv frem på, forud for forhandlingerne om et sæde i 2013 - som meget vel igen kunne blive i Formel Renault 3.5 klassen. Den anden dansker i feltet, Marco Sørensen blev blot nummer 18 i eftermiddagens testkørsel. Han havde heller ikke den bedste weekend i det netop overståede løb, så der kan være behov for at blive skarpere på opsætningen af raceren til den spanske bane.


Kevin Magnussen på vej til banerekorden på Circuit de Catalunya
(Foto: Renault Sport Media)

Det har været positivt at prøve sig selv af med et andet team. "Det er interessant at se hvordan andre teams arbejder og at køre for andre. I dag var jeg hos DAMS og i morgen skal jeg køre for Fortec Motorsports. Med løbet og disse tests har jeg kørt utrolig meget, men det er en god måde at forberede sig til 2013. Forholdene var perfekte i dag, hvilket også forklarer hvorfor tiderne var så gode," forklarer den lynhurtige dansker.

Toptiderne fra eftermiddagens test

1. Kevin Magnussen, DAMS - 1:28,721
2. Nico Müller, Pons Racing - 1:29,148
3. Marcus Ericsson, P1 Motorsport - 1:29,804
4. Tomas Pal Kiss, BVM Target - 1:29,897
5. Pietro Fantin, Lotus - 1:29,908
18. Marco Sørensen, Lotus - 1:31,057

Benji

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • DAMS
  •