Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Teamskifte for Kevin Magnussen

Formula Renault
3.5 Series 

22/10/12 

Første 'vintertest' i Formel Renault
Støvet har dårlig nok lagt sig efter afslutningen af Formel Renault-sæsonen inden der varmes op til en ny runde med tests. De to danskere, Marco Sørensen og Kevin Magnussen, er med når der de kommende dage testes på Catalunya banen. For Kevin Magnussen bliver det dog to dage med nye teams.
 

Således skal danskeren teste for to andre teams end hans team i 2012, Carlin. I morgen skal han køre for DAMS teamet, der dog ikke havde den helt store sæson i 2012. Til gengæld kan der være ide i at prøve af, da DAMS også er involveret i GP2 - der stod de som det stærkeste team og førte italieneren Davide Valsecchi til mesterskabet.

Efter en dag med det franske DAMS team skal han prøve sig selv af hos Fortec Motorsport, det team som stod bag Robin Frinjs der netop er blevet kronet som Formel Renault-mester. Om det senere ender med et skifte må tiden vise. Carlin har taget kørere ind fra deres Formel 3-team og prøver dem af. Og det er måske også godt for Kevin at se hvordan andre teams fungerer inden han lægger sig fast på planerne for 2013.

Feltets anden dansker, Marco Sørensen er ikke på vej videre, men fortsætter med at teste for sit nuværende team, Lotus. Han får følgeskab af en brasilianer til testen, Pietro Fantin.

Benji

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Marco L. Sørensen
  •