Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

European Le Mans Series 2013

ELMS 
24/10/12 

European Le Mans Series vil ændre form i 2013, og serien vil strække sig over 5 racerløb på hver 3 timer.
Hver race weekend strækker sig over to dage med træninger fredag og kvalifikation og selve løbet lørdag.
 

2013 sæsonen for European Le Mans Series kommer til at starte på Silverstone den 13. april, samme weekend hvor FIA World Endurance Championship starter, og dermed bliver det en Super Endurance weekend.

Næste løb i serien bliver den 18. maj hvor der skal køres på Italienske Imola, denne weekend skal European Le Mans Series dele banen med FFSA GT Tour.

Herefter er der 2 måneders pause i serien inden der skal køres på Red Bull Ring i Østrig den 20. juli. Herefter går turen til Ungarn hvor der skal køres på Hungaroring der ligger lige udenfor Budapest. Løbet køres den 14. september.

Sæson finalen for European Le Mans Series køres i Sydfrankrig på HTTT Paul Ricard, den 28. september.

Ved alle European Le Mans Series er det tilladt at komme til start i følgende klasser LMP2, LMPC, GTE Pro, GTE Am og GTC.
Der åbnes for tilmelding til 2013 European Le Mans Series, den 12. december og der lukkes for tilmelding i midten af januar 2013.

2013 European Le Mans Series

Dato Bane
12-13. april Silverstone
17-18. maj Imola
19-20. juli Red Bull Ring
13-14. september Hungaroring
27-28. september Paul Ricard

Vejgaard

Læs mere om:
  • Hungaroring
  • Imola
  • Paul Ricard
  • Red Bull Ring
  • Silverstone
  •