Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

ELMS og World Series by Renault arbejder sammen i 2013

ELMS 
25/10/12 

Automobile Club de l’Ouest og Renault Sport Technologies indgår i et partnerskab for 2013 sæsonen.
Aftalen dækker 3 ELMS løb, hvor raceweekenden dækker både European Le Mans Series og World Series by Renault. Løbene køres på Red Bull Ring (tidligere kendt som A1 ring), Paul Ricard og Hungaroring.
 

Det er ikke første gang i historien at Automobile Club de l’Ouest klasserne deler raceweekend med World Series by Renault. Præsidenten fra Automobile Club de l’Ouest, Pierre Fillon udtaler at de er glade for samarbejdet med World Series by Renault. Race weekenderne kommer til at bestå af både high powered formelbiler og Le Mans style endurance racing LMP og GT biler. Endurance løbene bliver på kun 3 timer.

Patrice Ratti, der repræsentere Renault Sport Technologies (RST) udtaler at World Series by Renault er glade for at komme til at køre i de samme weekender som ACO's sportscars. Han påpeger at serien igennem 8 år har leveret mange spændende racerløb, og de bestræber sig på at gøre det samme i 2013.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Hungaroring
  • Paul Ricard
  • Red Bull Ring
  •