Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Nissan DeltaWing sluttede i top-5

ALMS 
22/10/12 

American Le Mans SeriesMission accomplished! Sådan udtrykker Nissan DeltaWing deres indsats efter årets Petit Le Mans. Målet inden løbet var blot at gennemføre det 1000 miles lange løb, men jeg tror på at teamet tvivlede lidt efter det voldsomme uheld i onsdags.
 

Teamet kom hjem med meget mere end forventet, for Gunnar Jeannette og Lucas Ordoñez kom i mål på den samlede 5 plads. Præstationen bliver ikke mindre af at Nissan DeltaWing raceren skulle starte bagest i feltet på grund af at den ikke passer ind i nogle eksisterende klasser.


Deltawing på vej imod 5. pladsen
(Foto: Richard Dole - Nissan DeltaWing)

Der er slet ikke nogen tvivl om at den bedrift som DeltaWing har begået her skaber genklang hos sportscar udviklere. Selvom denne bil er meget speciel, så er det bemærkelsesværdig at en bil med en 1,6 liters benzin Turbo motor, som kun yder 300 hestekræfter, kan køre mere end lige op med de fleste LMP2 biler.


Deltawing
(Foto: Richard Dole - Nissan DeltaWing)

Det skal blive spændende at se hvad teamet vil bruge denne succes til i 2013.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Gunnar Jeanette
  • Nissan DeltaWing
  • 20/10/12 - Road Atlanta - ALMS
  •