Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

4. fri træning på Road Atlanta

ALMS 
19/10/12 

American Le Mans SeriesDen 4. og dermed også sidste fri træning er nu kørt forud for Petit Le Mans blev en nervepirrende affære, og for første gang var vi under tiden 1:11. Hurtigst af alle var Rebellion Racing med deres Lola B12/60 Toyota, med tiden 1:10.565, efterfulgt af Muscle Milk Pickett Racing og deres HPD ARX-03a Honda med tiden 1:10.967.
 

Hurtigst i LMP2 klassen var ikke overraskende Level 5 Motorsports og deres HPD ARX-03b Honda og deres bedste tid var 1:13.182. Heldigvis, set med danske øjne er der kommet lidt mere fart i Conquest Endurance og deres Morgan Nissan med blandt andre David Heinemeier Hansson på holdet. Deres bedste tid var 1:13.570, så de har bestemt arbejdet i den rigtige retning i de seneste dage.

Hurtigste GT bil var Corvette Racing nummer 3 Chevrolet Corvette C6 ZR1 med blandt andre Jan Magnussen om bord. Det var nu Antonio Garcia der satte den hurtige tid i denne træning. Corvetten er efterfulgt af BMW Team RLL med deres BMW E92 M3, og derefter Flying Lizard Motorsports med deres Porsche 997 GT3 RSR. GT klassen er meget spændende og det skal blive endnu mere spændende at overvære kvalifikationen senere.

Vejgaard

Læs mere om:
  • David Heinemeier Hansson
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Road Atlanta
  • 20/10/12 - Road Atlanta - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS