Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA GT

Simonsen skal køre for Ferrari team

FIA GT 
15/08/02 

Allan Simonsen skal den kommende weekend deltage i det engelske GT mesterskab for Veloqx Motorsport teamet.
 

Den 24 årige Allan Simonsen, som kører under Team Brask Management, testede tidligere på ugen for Veloqx teamet på Oulton Park i deres Ferrari F360 GT racer, og her var resultaterne så gode at han allerede den kommende weekend skal køre sit første løb for teamet.
Det er endnu ikke oplyst hvem han skal dele raceren med i løbet på Oulton Park, men teamets anden racer skal som vanligt køres af Calum Lockie og Jamie Davies som ligger med vinder chancer i mesterskabet.

Det engelske mesterskab for GT racere strækker sig over 12 afdelinger, og tæller så prominente mærker som Ferrari, Porsche, TVR og Morgan.

Allan Simonsen har været dansk mester i Formel Ford, før dette var han både dansk og nordisk mester i go-kart, og siden 1999 har han været under Team Brask Management.
I 2000 sæsonen kørte Simomsen med i European Formula Palmer Audi Championship, 2001 i British Formula Renault Championship og fik samtidig debut i Formel 3 ved Marlboro Masters på Zandvoort hvorefter han kørte sæsonen færdig i det tyske Formel 3 mesterskab.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  •