Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

Tæt finaleweekend på Hockenheim

DTM 
17/10/12 

DTMDet føles koldt og klamt udenfor - året er ved at være omme, og det samme er DTM sæsonen. Den er til gengæld absolut ikke kold og klam, og i år er kampen endnu tættere end vi har set den tidligere, med kun tre point mellem de førende.
 

Når starten går til finalen på årets DTM mesterskab, på Hockenheim den kommende weekend, bliver det i selskab med finalerne i Porsche Carrera Cup og Volkswagen Scirocco R Cup, og det kunne se ud til, at der er lagt i ovnen til en glødende kamp, så vi alle får en tidlig julegave.


Gary Paffett
(Foto: Natascha Theisen)

I DTM bliver finalen tættere end nogensinde før. Efter Mercedes katastrofen ved løbsweekenden i Valencia, hvor de kunne have sikret sig et solidt forspring i mesterskabet, men hvor de i stedet var nærmest ikke-eksisterende i fronten af feltet, ligger Gary Paffet dog stadig førende i mesterskabet. Gary Paffett har i sæsonens løb fået skrabet 127 point sammen, med 2 sejre og 2 anden pladser, hvilket har givet ham et tre-points forspring til Bruno Spengler, der i år kører for BMW, som vel kan betegnes som nybegyndere i DTM, men som gennem sæsonen har vist hvor stærkt og flot en klasse-debut kan gøres.


Bruno Spengler
(Foto: Natascha Theisen)

De to har et komfortabelt forspring til tredjemanden i årets mesterskab - Jamie Green, der også kører for Mercedes. Med 109 point, har han stadig en chance for at blande sig i toppen, men hans chance for at vinde mesterskabet er tæt på kun at være teoretisk.


Jamie Green
(Foto: Natascha Theisen)

Gary Paffet og Bruno Spengler har også andele i de to førende hold i teammesterskabet, hvor der er 8 point forskel mellem de to førende hold, så også her afgøres det hele på den sidste dag.

Hvor er Audi i år? Der har ganske enkelt ikke været nogle Audi-kørende, enkelt-stående profiler, som har skrabet point nok sammen. Meget enkelt. Edoardo Mortara har vist momenter af fantastisk kørsel, men der har været for mange udfald. Audi fører ganske vist konstruktørernes mesterskab, men kun med 31 point, hvilket kan vise sig at være for lidt, når der flages af på søndag.

Løbet kan ses online på dtm.com

MRR

Læs mere om:
  • Hockenheim
  • 21/10/12 - Hockenheim - DTM
  •      ASETEK SIMSPORTS