Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Scirocco R-Cup

Kasper H. Jensen i duel mod legender

Scirocco R-Cup 
17/10/12 

Scirocco R-CupDanske Kasper H. Jensen er meget tæt på at sikre sig juniormesterskabet i Volkswagen Scirocco R-Cup. Finaleløbet køres i den kommende weekend på Hockenheim og der skal blot hente 6 point for at tage titlen. Feltet bliver dog fyldt op med en række legender.
 

Der bliver hentet en del erfarne kørere ind til finaleløbet sådan at fans har nogle kendte navne at holde øje med. De to tidligere Audi-holdkammerater Frank Biela og Emanuele Pirro er to af navnene, mens der især kan forventes en god præstation fra Markus Winkelhock. Den tidligere Formel 1-kører og nuværende TV-kommentator på RTL, Christian Danner kommer også til start. Og så bliver Vettel-familien også repræsenteret - senior Vettel, Norbert kører med.

Der er ikke den store kamp om selve mesterskabet, da svenskeren Ola Nilsson allerede har taget titlen. Men der kan med lidt held endda også komme en dansk vice-mester. Kasper H. Jensen ligger på en samlet 4. plads og har 21 point op til den samlede andenplads.

"Selvom jeg stadig har mulighed for at slutte som vice-mester, er mit hovedmål at vinde Junior cuppen på Hockenheim. Alt derudover vil være prikken over i'et på en fantastisk første sæson i Scirocco R-Cup. Jeg kender Hockenheim fra sæsonstarten, og jeg kan virkelig godt lide banen. Den er meget bred og giver mange muligheder for at overhale," siger Kasper H. Jensen forud for weekenden.

Der køres træning og kvalifikation fredag, mens løbet køres lørdag eftermiddag.

Benji

Læs mere om:
  • Emanuele Pirro
  • Frank Biela
  • Kasper H. Jensen
  • Markus Winkelhock
  • Hockenheim
  • 21/10/12 - Hockenheim - Porsche Carrera Cup Germany
  •