Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Udenlandsk deltagelse i Danboring Rally

DM Rally 
16/10/12 

DM-finalen i rally på Bornholm har tiltrukket de første udenlandske deltagere
Når Danboring Rally køres på Bornholm i den første weekend af november, er det finaleløbet i Mekonomen Rally Championship – det danske mesterskab i rally. Det er som navnet antyder et mesterskab forbeholdt danskere, men det forhindrer dog ikke løbet på klippeøen i at få et internationalt tilsnit.
 

Foreløbig har to udenlandske hold meldt deres ankomst.

”Vi har valgt at tage turen til Bornholm, fordi vi er sikre på, at det vil give os en anderledes rallyoplevelse end det, vi er vant til,” siger Daniel Hammerich. Han er andenkører for Nils Heitmann, og holdet har tidligere kørt rally på dansk grund. Sidste år deltog de således i en Renault Clio II i Tegee-Dan Rally.


Nils Heitmann og Daniel Hammerich starter i Danboring Rally på Bornholm i den første weekend af november.

”Men i år er vi skiftet til en nyere Citroën C2 R2,” forklarer Daniel Hammerich. Det nordtyske hold var til start med bilen i årets sæsonpremiere i Mekonomen Rally Championship – det tyske Wikinger Rallye – hvor de sluttede et halvt minut foran det danske mandskab Frank Nielsen/Børge Jensen, begge Odder, som også kører Citroën.

Deltagerlisten til Danboring Rally er også blevet udvidet med et norsk hold. Det er Joar Andre Obrestad/Olve K. Møller, som kører i en Ford Fiesta R2, og det hold var faktisk også til start i sidste års DM-finale.

www.rallydm.dk

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Bornholm
  • 03/11/12 - Bornholm - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: