Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Brian Madsen tryllebandt publikum

Rally 
14/10/12 

Den danske mester i rally fra 2011, Brian Madsen, Slagelse, besøgte torsdag den 11. oktober HAMK – Horsens Automobil og Motor Klub i CASA Arena, Horsen. Brian Madsen tryllebandt de ca. 50 fremmødte med sit foredrag om en 17 år lang karriere i rallysporten. En karriere der har budt på flere danske mesterskaber, samt mange gode rallyoplevelser, med løb rundt i hele Europa.
 

Tidligere BMX rytter.
Brian Madsen fortalte om sin indgangsvinkel til topsport, og med en tidligere karriere som BMX-cykelrytter ved han hvad han taler om. Cykel karrieren indbragte ham bl.a. 9 danske mesterskaber, 6 nordiske mesterskaber samt en 5. plads i europamesterskabet.Brian Madsen fortalte om sin indgangsvinkel til topsport, og med en tidligere karriere som BMX-cykelrytter ved han hvad han taler om. Cykel karrieren indbragte ham bl.a. 9 danske mesterskaber, 6 nordiske mesterskaber samt en 5. plads i europamesterskabet.


Brian Madsen holder publikum tryllebundet med sine fortællinger.
(Foto: Viggo Johansen)

Vær seriøs og målrettet
De væsentligste forudsætninger for at nå frem i sin sport er at være seriøs og målrettet. ”Lav nogle planer for din karriere, og hold dig til dem” sagde Brian Madsen. Planerne skal være ambitiøse, og målsætningen må godt sættes højt.


Publikum fik en fantastisk aften med Brian Madsen.
(Foto: Viggo Johansen)

Øsede ud af sin viden om sponsorer.
Rallysporten er meget afhængig af sponsorer. Brian Madsen har stor viden og erfaring, både med at søge sponsorater, men også i sponsorpleje. Han øsede ud af sine erfaringer, og gav de fremmødte nogle gode pointer med hjem, som de kan bruge i det fremtidige arbejde med financieringen af deres sport.


Brian Madsen ”in action” i sin Peugeot 207 Super 2000.
(Foto: Viggo Johansen)

HAMK vil lave flere arrangementer.
Aftenen med Brian Madsen var succesfuld, og sådanne arrangementer vil i fremtiden blive holdt jævnligt af HAMK.

HAMK-Horsens Automobil og Auto Klub
Viggo Johansen


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: