Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Maldonado vil gerne blive - alligevel

Formel 1 
11/10/12 

Pastor Maldonado har haft lidt af en yo-yo sæson - i starten af sæsonen var han stærkt med fremme og højdepunktet var hans sejr i det spanske Grand Prix. Ellers har sæsonen været en stor nedtur, hvor det først var i sidste uge på Suzuka at han scorede point igen - med en sølle 8. plads.
 

Han var ude med lidt kommentarer i den forgangne uge om at han måske nok gerne ville til et andet team, og luftede sin utilfredshed med teamets indsats. Interessant nok har Bruno Senna stort set fået samme antal point henover sæsonen, dog mindre spektakulært. Derimod har Maldonado kun ramt pointene tre gange! Og ellers været i clinch med flere kørere på banen. Men præstationen i raceren har også været for nedadgående.

Og så har Maldonado det som de fleste team gerne vil have - en meget stor sponsor, nok den største nogensinde i Formel 1. Og i Korea er han begyndt at trække i land. "Jeg vil nok helst gerne blive hos Williams. Det er et team som bliver bedre og bedre for hver dag der går. Vi har genopbygget det hele og raceren bliver også bedre. Jeg har tiltro til teamet," lyder hans kærlighedserklæring.


Udover sejren i Spanien har der ikke været meget at juble over
(Foto: Williams F1 LAT)

Hvis han bliver og placerer sine oliepenge i det britiske team kan han nok forvente at få en ny holdkammerat. Det ventes at Bruno Senna ikke får forlænget kontrakten - han ikke helt levet op til forventningerne og selvom efternavnet er Senna, så er der langt op til det niveau som hans onkel satte i Formel 1. Det forventes at teamets reservekører, Valtteri Bottas overtaget sædet. Han har fået erfaring med Formel 1 ved at have kørt nogle af træningerne om fredagen.


Valtteri Bottas har udsigt til at overtage Sennas sæde i 2013
(Foto: Williams F1 LAT)

Benji

Læs mere om:
  • Bruno Senna
  • Pastor Maldonado
  • Valtteri Bottas
  • Williams F1 Team
  •