Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Fik klassesejr og rallymesterskab i fødselsdagsgave

DM Rally 
11/10/12 

Få dage inden han fyldte 30 år, var Jesper Bisted til start i Tegee-Dan Rally ved Roskilde, og her lykkedes det rallykøreren fra Oens at sikre sig den perfekte fødselsgave. Sammen med co-driveren Heidi Knudsen vandt han nemlig en klassesejr og sikrede sig også et rallymesterskab.
 

”Det er et resultat, som jeg har det godt med. Det er altid rart at vinde,” siger Jesper Bisted, efter at han og Heidi Knudsen tog Dansk Automobil Sports Unions mesterskab for klasse 7 – de tunede biler op til 1600 cm3.


Jesper Bisted og Heidi Knudsen vandt deres klasse i Tegee Dan Rally

Starten på det sjællandske rally forløb dog ikke helt perfekt for ham.

”Jeg satsede fra morgenstunden på tørvejrsdæk hele vejen rundt på bilen, for jeg havde regnet med, at det ville tørre op, men det gjorde det ikke. Det var en lidt træls start at få, men da vi efter den første servicepause fik andre dæk på, kom der styr på tingene,” fortæller Jesper Bisted.

”Derefter føltes det godt, for så fungerede det. Vi havde nogle udsætter på prøve 11, hvor gasspjældspotentiometeret slog ud, men det fik vi fikset til service, og så kunne bilen klare sig igen. Det var nogle fine prøver, og det var et løb, hvor tingene fungerede upåklageligt.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Roskilde
  • 06/10/12 - Roskilde - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: