Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford

Nicolai Sylvest skrev autografer

Formel Ford 
09/10/12 

Nicolai Sylvest var i søndags inviteret til Sillebroen Shoppingcenter i Frederikssund, og han havde i den forbindelse medbragt den Formel Ford-racerbil, som han sidste weekend vandt det danske Formel Ford-mesterskab i.
 

Udover at hilse på Nicolai Sylvest kunne de besøgende i Sillebroen Shoppingcenter også få et signeret autografkort, ligesom de også kunne prøve at komme til at sidde i vinderbilen – det var et tilbud, som Sillebroen Shoppingcenters marketingkoordinator Christina Wendelboe Andreasen ikke skulle have mere end én gang, inden hun slog til.

Mange af de besøgende benyttede lejligheden til at få en snak med Nicolai Sylvest, ligesom de også kunne se onboard-optagelser fra Nicolais bil fra sæsonen igennem. De blev vist på et stort TV, som Fona-butikken i Sillebroen Shoppingcenter havde opstillet til denne lejlighed, noget som i øvrigt trak mange interesserede til den flotte stand, som var opsat til dagens anledning.

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  • Sylvest Motorsport
  •