Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Japans GP - straffe

Formel 1 
06/10/12 

I forbindelse med det japanske Grand Prix der køres tidligt i morgen dansk tid, så er der blevet uddelt både straffe og reprimander til flere kørere.
En af straffene var kendt i forvejen, nemlig den som Michael Schumacher fik i forbindelse med Singapores Grand Prix.
 

Michael Schumacher fik 10 placeringers tilbagerykning som straf efter en episode i Singapores gader. Og da han kvalificerede sig som nummer 13 i dagens kvalifikation, så starter han i morgen tidlig dansk tid som nummer 23.

Men også Jean-Éric Vergne fra Toro Rosso teamet fik tildelt en straf. Det skete efter at han i dag havde kørt i vejen for Bruno Senna under dagens kvalifikation.

Pole position blev indtaget af Sebastian Vettel for fjerde gang i Japan, men det kunne være gået værre. Han lavede en næsten lignende forseelse som Jean-Éric Vergne lavede. Det var Fernando Alonso som det gik ud over. Og efter at de to kørere og en repræsentant fra hvert team havde talt med stewards efter kvalifikationen, fik Sebastian Vettel en stor reprimande fra stewards, men altså ingen straf.

Derudover er Jenson Button og Nico Hülkenberg berørt af straffe på grund af gearkasseskift.

Dons

Læs mere om:
  • Suzuka
  • 07/10/12 - Suzuka - Formel 1
  •