Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Race of Champions

Michael Schumacher igen med i Race Of Champions

Race of
Champions 

07/10/12 

Race of ChampionsTiden nærmer sig for dette års udgave af Race Of Champions. Og igen er det lykkedes for arrangørerne at få den syvfoldige Formel 1 verdensmester Michael Schumacher med.
Er det et farvel til publikum og hans stadig mange fans? Det vil fremtiden vise. I hvert fald er dette en mulighed for at se ham køre.
 

Michael Schumacher har endnu engang sagt ja til at deltage i Race Of Champions. I de sidste 5 år har Michael Schumacher dannet par med Sebastian Vettel i den del af Race Of Champions hvor der køres som en nationskonkurrence. Det gør de også i år, da Sebastian Vettel allerede har sagt ja til at deltage i Race Of Champions.


Michael Schumacher
(Foto: Race Of Champions)

Det er dog ikke kun Michael Schumacher der har sagt ja til Race Of Champions. Også mesteren i Indy Car Series, Ryan Hunter-Reay, har sagt ja til at deltage i dette års udgave som er nummer 25 i rækken.

Ryan Hunter-Reay kan noget bag et rat. Han er den eneste kører der har vundet sejre i IndyCar, CART, Champ Car, ALMS og Grand Am serierne.


Indy Car mesteren kommer til ROC i år
(Foto: IndyCar.com)

Er man i Bangkok i dagene 15 - 16 december og ikke har noget at lave, så kan man da lige besøge Rajamangala Stadium hvor dette års udgave af Race Of Champions afvikles. Er dette ikke muligt, er der mulighed for at se Race Of Champions på den tyske tv-station, SAT 1. Tidsplan for udsendelserne er endnu ikke tilgængelige.

Dons

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Ryan Hunter-Reay
  • 16/12/12 - Rajamangala Stadium - Race of Champions
  •