Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Danmarksmesterskab til Suzuki og Tommy Nygaard

Yokohama
1600 Challenge 

03/10/12 
Yokohama

Årets store finalebrag foregik i weekenden på FDM Jyllands-Ringen. Som Danmarks absolut største banesportsklasse kunne Gr. N 1600 Challenge vise mere end 30 deltagere til et brag af en finale. Med transmittering på TV2 Sport, må man sige at klassen nu er ved at tilhøre en af dansk banesports publikumsmagneter. Mange tilskuere mødte op på lægterne på trods af efterårs-vejret. En fantastisk afslutningsfest.
 

Suzuki-teamet fra Ikast var godt forberedt til finale-weekenden, og startede også imponerende hårdt ud. Markant hurtigste tid i både træning og tidskørsel, på trods af regnvejr. Pole-tiden blev søndag vekslet til en henholdsvis 1. og 3. plads i de to løb. Senere søndag kunne Suzuki-teamet fejre den første DM-titel for den nye Suzuki Swift 1600.


(Foto: Henning Smed / DanskerBiler.dk)

DM 2012 var første år med den nye Suzuki Swift Sport 1600. Bilen har vist sig at være meget hurtig og vist både stor styrke og stabilitet hele sæsonen igennem. Teamets målsætning var inden sæson 2012 at kunne slutte i top 3 og køre efter mesterskabet i 2013. Dette må siges at være indfriet.


(Foto: Henning Smed / DanskerBiler.dk)

Tommy har med Swiften fuldført samtlige starter i alle test, tidskørsler og løb i 2012. Tommy har herudover været hurtigste mand i 6 ud af 8 tidskørsler, og hjemkørt 14 podieplaceringer ud af 16 mulige.

Nu går teamet til vinterpause med DM titlen i hus, og vil igennem vinteren opdatere bilen til den kommende sæson 2013. Teamet mangler stadig at finde det endelige budget til sæson 2013, men håber og tror at dette vil falde på plads inden udgangen af 2012.

Suzuki/Castrol Banesport


Læs mere om:
  • Tommy Nygaard
  • Jyllandsringen
  • 30/09/12 - Jyllandsringen - Yokohama 1600 Challenge - DM
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: