Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted jagter ny klassesejr i rally

DM Rally 
03/10/12 

I den kommende weekend genoptager Jesper Bisted kampen om det danske rallymesterskab i Tunet National. Det sker i Tegee-Dan Rally ved Roskilde, og det bliver tredje gang, han stiller til start i et løb sammen med Heidi Knudsen. De to tidligere gange er det blevet til sejre.
 

”Vi skal vinde vores klasse, ligesom vi også gjorde ved det sidste løb i Ringkøbing,” slår Jesper Bisted fast. ”Udover at tage en ny klassesejr, så har vi en ambition om at slutte blandt de fire bedste hold i Tunet National. Der er mange med denne her gang, så det bliver hårdt, men hvis vi ikke laver nogen fejl eller får problemer, så tror jeg, at vi kan leve op til vores forventninger.”


Jesper Bisted og Heidi Knudsen går efter deres anden sejr i træk i et DM-rally

Siden sidste DM-afdeling har den rød-hvide Suzuki Swift Maxi 1600 været gennemgået for at finde de fejl, som dengang plagede Jesper Bisted og Heidi Knudsen i det vestjyske. ”Vi er sikre på, at det var nogle løse forbindelser, som gav os problemer,” siger Jesper Bisted. ”Vi har ændret alle de stik i ledningsnettet, som har drillet os, og samtidig har vi også udskiftet kron- og spidshjulet i gearkassen, som var blevet slidt. Vi håber meget på, at fejlene er løst, for nu skulle det gerne virke.”

Mens bilen er blevet gennemgået minutiøst siden seneste DM-afdeling, så er det endnu ikke blevet tid til at køre de hastighedsprøver igennem, som møder dem ved Tegee-Dan Rally.

”Det bliver først dagen før løbet, at vi kører dem igennem,” siger Jesper Bisted, der denne gang står overfor et løb, som byder på 15 hastighedsprøver.

”Jeg synes kun, at det er dejligt, at der er flere prøver end normalt. Konkurrencen skulle gerne blive bedre, for det er nemmere at indhente noget, hvis man er bagefter.”

Tegee-Dan Rally bliver i øvrigt det sidste løb, Jesper Bisted kører, inden han fylder rundt. Få dage efter løbet bliver han nemlig 30 år.

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Roskilde
  • 06/10/12 - Roskilde - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: