Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Debutant tog for sig blandt pokalerne

Clio Cup - DK 
01/10/12 

Clio CupPoint S Silkeborg Clio Cup afviklede i weekenden sine afsluttende løb i 2012-sæsonen på FDM Jyllandsringen. Selv om der allerede var blevet sat for- og efternavn på mesteren ved GP Danmark på banen fem uger tidligere – i form af Kim Lund, Silkeborg – så bød klassen alligevel på en overraskelse.
 

Det var debutanten Lasse Poulsen, Ringe. Blot 17 år gammel stillede han for første gang til start i et sprintløb med den racerbil, som hans far og et par andre fynboer havde vundet klassesejre med i langdistanceløb, og noget tyder på, at andengenerationsracerkøreren er mindst lige så god som farmand Kurt, ja, måske endda bedre.


Debutant tog for sig blandt pokalerne i Point S Silkeborg Clio Cup. Lasse Poulsen vandt ikke bare to løb og scorede en andenplads. Han blev også driver of the day

Det blev nemlig til en flot debut. Første løbsindsats var tæt på det perfekte. Mester Kim Lund var i front, men trods en fugtig bane generede dette ikke Lasse Poulsen. Han gik på med krum hals og lavede en flot udbremsning for enden af FDM Jyllandsringens langside, så han kunne tage sin første sejr i første start. I det næste løb kunne han dog intet gøre ved Kim Lund, men i det tredje og sidste løb kom han tidligt i front. En lille berøring fra Kim Lunds side udløste en snurretur til den fynske teenager, men da Kim Lund også fik en strafbane for forseelsen, var Lasse Poulsen tilbage i front.

Her blev han til det ternede flag, og dermed kunne han tage sin tredje pokal af tre mulige. To sejre og en andenplads. Men en fjerde pokal havende også i favnen på ham. Titlen som driver of the day var mere end velfortjent.

Samlet set kunne Lasse Poulsen dog intet ændre ved rækkefølgen. Den største pokal i Point S Silkeborg Clio Cup gik til Kim Lund, som i det samlede regnestykke sluttede på førstepladsen foran Nicki Petersen, Hornslet, og Steffen Larsen, Isahøj. Nicki Petersen fik tillige pokalen som årets bedste rookie, mens Lars Møller, Middelfart, tog titlen som bedste old boys-kører.

Slutstillingen i Point S Silkeborg Clio Cup:

1. Kim Lund Silkeborg 261
2. Nicki Petersen Hornslet 110
3. Steffen Larsen Ishøj 72
4. Lasse Poulsen Ringe 68
5. Lars Møller Middelfart 67
6. Jesper Sally Todbjerg 45
7. Richard Hansson Sverige 36
8. Nanna Hald Gøtsche Kalundborg 30
9. Sonny Nielsen Herlev 27

Slutstillingen i rookie-klassementet:

1. Nicki Petersen Hornslet 155
2. Lars Møller Middelfart 87
3. Lasse Poulsen Ringe 75
4. Jesper Sally Todbjerg 68
5. Richard Hansson Sverige 50
6. Sonny Nielsen Kalundborg 36
7. Nanna Hald Gøtsche Herlev 33

Slutstillingen i old boys-klassementet:

1. Lars Møller Middelfart 118
2. Jesper Sally Todbjerg 75

Point S Silkeborg Clio Cup

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 30/09/12 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •