Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Takuma Sato skal køre OAK Racing’s LMP1

FIA WEC 
03/10/12 

World Endurance ChampionshipTakuma Sato er nok mest kendt for sin deltagelse i Formel 1 og senest i IndyCar Series. Takuma Sato har underskrevet en aftale med OAK Racing om at køre deres LMP1 rcaer i FIA World Endurance Championship.
 

Det er planen at den 35 årige Japaner skal køre for OAK racing i årets sidste to løb, som køres på henholdsvis Fuji i Japan og Shanghai i Kina. Samtidig er det gen-introduktionen af OAK racings LMP1 racer, som nu kører med den helt nye Honda Performance Development motor som hedder AR6-LMV8.


Takuma Sato
(Foto: PAB/Bernard Bakalian)

Sato kommer til at dele LMP1 bilen med Bertrand Baguette og Dominik Kraihamer.


Takuma Sato tester OAK LMP1 på Magny Cours
(Foto: PAB/Bernard Bakalian)

Sato har været ude og teste bilen på Magny-Cours circuit i sidste uge, og her trillede bilen for første gang med den nye HPD motor. Det er planen at der skal afvikles endnu en test når det øvrige team kommer hjem fra Bahrain.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Takuma Sato
  • Oak Racing
  • Fuji
  • 14/10/12 - Fuji - FIA WEC - FIA VM
  •