Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

DK MOTORSPORT går efter to sejre i Tegee-Dan Rally

DM Rally 
01/10/12 

Ib Kragh og Jesper Bisted vil vinde i årets næstsidste DM-afdeling
DK MOTORSPORT stiller med to mandskaber, når femte og næstsidste afdeling af Mekonomen Rally Championship køres i Roskilde i starten af oktober.
Det er Jesper Bisted og Heidi Knudsen, der kører deres andet DM-løb sammen i den rød-hvide Suzuki Swift Maxi 1600, og Ib Kragh og Mie Petersen i den sorte Peugeot 207 Super 2000.
 

”Vi skal vinde vores klasse, ligesom vi også gjorde ved det sidste løb i Ringkøbing,” slår Jesper Bisted fast. ”Vi har kun en mission, og det er at vinde,” føjer Ib Kragh til. De er ikke i direkte konkurrence med hinanden, da de starter i hver deres klasse, så der bliver ikke tale om noget destruktivt internt opgør i DK MOTORSPORT.


Jesper Bisted og Heidi Knudsen går efter deres anden sejr i træk

”Udover at tage en ny klassesejr, så har vi en ambition om at slutte blandt de fire bedste hold i Tunet National,” fortæller Jesper Bisted. ”Der er mange med denne her gang, så det bliver hårdt, men hvis vi ikke laver nogen fejl eller får problemer, så tror jeg, at vi kan leve op til vores forventninger.”

Siden sidste DM-afdeling har den rød-hvide Suzuki Swift Maxi 1600 været gennemgået for at finde de fejl, som dengang plagede Jesper Bisted og Heidi Knudsen.

”Vi er sikre på, at det var nogle løse forbindelser, som gav os problemer,” siger Jesper Bisted. ”Vi har ændret alle de stik i ledningsnettet, som har drillet os, og samtidig har vi også udskiftet kron- og spidshjulet i gearkassen, som var blevet slidt. Vi håber meget på, at fejlene er løst, for nu skulle det gerne virke.”


Ib Kragh og Mie Petersen jagter årets første sejr

Ib Kraghs serviceteam har ikke haft det store arbejde med klargøringen af den bil, som sidste år tog sejre i tre DM-løb.

”Bilen kørte fint i Ringkøbing, og den er bare blevet gået efter og er gjort klar. Bilen er begyndt at fungere godt. De ting, vi har været utilfredse med, har vi fået rettet til. Vi er på rette vej,” siger Ib Kragh. ”Vi må prøve at se, om vi kan finde de sidste sekunder op til Christian Jensen og Esben Hegelund, så vi kan slå dem.”

Ib Kragh og Mie Petersen er stadig med i kampen om Danmarksmesterskabet i 4WD-gruppen, men det er opad bakke.

”Chancerne er ikke store, men alt kan lade sig gøre, hvis muligheden er der,” slår Ib Kragh fast. ”Vi skal vinde, hvis vi skal have nogen chance i DM. Ellers må vi køre for andenpladsen, hvis vi ikke kan vinde, jeg er bare træt af at skulle have to sølvmedaljer i træk. Lad os se, der er lang vej endnu. Det gælder om at komme i mål i de sidste to DM-løb, men Christian har gode chancer, hvis han slutter i top 3. Vi må se, hvilken vej heldet peger.”


DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Jesper Bisgaard
  • Roskilde
  • 06/10/12 - Roskilde - DM Rally
  •