Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Så er Hamilton klar til Mercedes i 2013

Formel 1 
28/09/12 

Helt som ventet har Mercedes Grand Prix offentliggjort Lewis Hamilton som deres nye kører de kommende tre sæsoner. Teamet beskriver det som et nyt kapitel i teamets historie.
 

Det er det største skifte i Formel 1-feltet, og det betyder samtidig et farvel til Michael Schumacher der forlader teamet. Nico Rosberg fortsætter. "Det er tid til en ny udfordring og jeg er meget glad for et nyt kapitel med Mercedes. De har en stor historie i motorsport og har en passion for at vinde, hvilket jeg også har," siger Lewis Hamilton. Og målet er selvfølgelig VM-titler.

Samtidig siger Michael Schumacher farvel, og det comeback som der ellers var lagt op til er aldrig blevet indfriet. "Jeg har haft tre gode år med teamet som desværre ikke gik så godt rent sportsligt. Jeg håber alt det bedste for Lewis og at teamet får succes efter alt det hårde arbejde," siger Formel 1-historiens mest vindende kører, der reelt for første gang er blevet "udskiftet" som kører. Han kan dog stadig vælge at stoppe - det må de kommende måneder vise.

Mere interessant bliver det at se hvor meget commitment Mercedes vil lægge bag deres eget team. Ross Brawns tropper har ikke rigtig leveret, og det bliver meget spændende om teamet kan løfte sig yderligere nu hvor de har indskrevet sig til yderligere deltagelse i Formel 1. "Ankomsten af en kører af Lewis' kaliber understreger Mercedes-Benz status i Formel 1 og jeg er stolt af at Lewis deler vores vision og ambitioner om succes til Sølvpilene," siger Ross Brawn. "Jeg tror kombinationen af Lewis og Nico vil være den mest dynamiske og spændende sammensætning på grid'en næste år, og jeg ser frem til hvad vi sammen kan opnå," fortsætter han.


Nu kan den lange saga lukkes - Hamilton skifter til Mercedes
(Foto: McLaren Media)

Teamet har i hvert fald sat sig under yderligere pres - efter en periode hvor det var rygtedes at Mercedes måske var på vej ud af Formel 1. Men måske kan det give fornyet tro på at Mercedes også kan begå sig helt fremme - og ikke kun sporadisk som det har været tilfældet i år.

Benji

Læs mere om:
  • Lewis Hamilton
  • Mercedes GP
  •