Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Den regerende danske mester i rally i Horsens

Rally 
28/09/12 

Brian Madsen kommer til Horsens den 11/10
Torsdag den 11. Oktober, kl. 19.30 får HAMK – Horsens Automobil og Motor Klub besøg af den regerende danske mester i rally, Brian Madsen, Slagelse.
 

Brian Madsen, som er flere gange dansk mester, vil fortælle om sin mangeårige rallykarrierre, krydret med små anektoter. Desværre kan Brian Madsen ikke medtage rallybilen, da han kører en privatanmeldt Peugeot 207 Super 2000, som er hjemmehørende i Italien, og ejet af Friul Motor. Friul Motor har i øvrigt lige deltaget i en afdeling af verdensmesterskabet i rally i Wales.

Holdes i CASA Arena
Arrangementet holdes i CASA Arena, Hansen og Nissen lounge, og er et åbent arrangement, hvilket betyder at man ikke behøver at være medlem af HAMK for at deltage . Deltagelse koster kr. 50,- inkl. kaffe og et stykke brød.

Tilmelding
Der er bindende tilmelding senest den 8. oktober via følgende mail: preben@webjep.dk


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: