Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Toyota Racing er hurtigst i den første træning

FIA WEC 
27/09/12 

World Endurance ChampionshipHer til eftermiddag dansk tid er den første frie træning kørt til World Endurance Championship på Bahrain. Toyota Racing var hurtigst med deres Toyota TS030 - Hybrid kørt af Alexander Wurz og Nicolas Lapierre.
Herefter følger begge Audi R18 e-tron quattro. Audien med nummer 2 hvor Tom Kristensen og Allan McNish sidder i, er den hurtigste af Audierne.
 

Hurtigste Benzin LMP1 racer er HPD ARX 03a – Honda'en kørt af Nick Leventis, Danny Watts og Jonny Kane.

LMP2 klassen blev ikke overraskende domineret af OAK Racing's Morgan – Nissan, kørt af Bertrand Baguette, Dominik Kraihamer og Alex Brundle. Efterfulgt af Pecom Racings Oreca 03 – Nissan.


(Foto: Motorsporten.dk)

GTE Pro klassens hurtigste hold var Giancarlo Fisichella og Toni Vilander som kører Ferrari F458 Italia for AF Corse. Umiddelbart klassens hurtigste hold, men de har haft en tendens til ikke at være så hurtig under træningerne, men det blev der lavet om på i dag.

GTE Am blev også domineret af en Ferrari F458 Italia og den kommer fra teamet AF-Corse Waltrip.

Dagen byder på endnu en fri træning.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Sakhir
  • 29/09/12 - Sakhir - FIA WEC - FIA VM
  •