Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Nissan DeltaWing tester på Road Atlanta

ALMS 
29/09/12 

American Le Mans SeriesNissan DeltaWing har været på Road Atlanta for at teste, som forberedelse til bilens amerikanske race debut ved Petit Le Mans, i American Le Mans Series.
Det bliver som før omtalt, Gunnar Jeannette og Lucas Ordoñez der skal køre bilen ved petit Le Mans, og det var de samme to, der testede i 3 dage på banen.
 

Petit Le mans er et racerløb som afvikles over 10 timer/1000 miles alt afhængig af hvad der kommer først, og måske passer denne race længde bedre til DeltaWing?
Vi kan i hvert fald håbe på at bilen denne gang får lov til at komme i mål

Testen på Road Atlanta gav Ordoñez og Jeannette i alt 170 omgange hvilket er lige under 700 kilometer, hvilket i sig selv ikke er langt i forhold til den kommende racedistance. Teamet er dog ikke bange for at motoren ikke kan holde til racedistancen, og derfor skulle denne test mere bruges til at finde det korrekte setup til bilen.


(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Gunnar Jeannette sagde efter testen at han glæder sig meget til at køre Nissan DeltaWing på Road Atlanta. Bilen opfører sig fint på denne bane, og den er rigtig sjov at køre. Lucas Ordoñez sagde efter testen at bilen havde udviklet sig meget i den positive retning over de tre testdage, og at han glæder sig til at køre Petit Le Mans for teamet.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Gunnar Jeanette
  • Nissan Motorsport
  • Road Atlanta
  •