Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Oplev Auto-G DTC-bilerne i Silkeborgs gader

DTC 
26/09/12 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipFredag eftermiddag gør feltet i Auto-G DTC holdt på Torvet i Silkeborg
Normalt er det svært at komme helt tæt på Danmarks hurtigste racerbiler. Netop fordi de er så hurtige, holder de sjældent stille. Men det kommer de til at gøre for en stund forud for finalen på årets Auto-G Danish Thundersport Championship, men de kommer også ud at køre på asfalt, hvor de ikke har kørt før!
 

Fredag eftermiddag indtager feltet i Auto-G Danish Thundersport Championship nemlig Torvet i Silkeborg. Ikke for at køre race – for det skal de i dagene efter på FDM Jyllandsringen – men for at hilse på byens borgere og andre fans, der gerne vil stifte nærmere bekendtskab med de brølende biler og deres endnu hurtigere chauffører.


Fredag aften kører Auto-G DTC biler i kortege fra FDM Jyllandsringen til Silkeborgs centrum og retur
(Foto: Speedfoto.dk)

Klokken 18.00 sætter en kortege af Auto-G DTC-biler sig i bevægelse fra FDM Jyllandsringen med retning mod Torvet i Silkeborg. Godt et kvarter senere ankommer de til byens centrum, og her vil der blive en god mulighed for at få en snak med kørere som Jan Magnussen, England, John Nielsen, Randers, og Casper Elgaard, Århus, der alle er med blandt kandidaterne til årets titelopgør. De vil fortælle om deres biler og deres chancer i Auto-G Danish Thundersport Championship, men naturligvis også skrive en autograf eller to.

Klokken 19.30 bliver motorerne på racerbilerne så startet. Atter skal bilerne ud at køre på de offentlige veje for egen kraft, når de under eskorte kører i én lang kortege tilbage til FDM Jyllandsringen, så de kan være klar til weekendens DTC-finale.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 30/09/12 - Jyllandsringen - DTC - DM
  •