Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Norwegian Thunder Car kører finale på Jyllandsringen

DTC 
26/09/12 

DTC - Danish Thundersport Championshipi weekenden
Den førstkommende weekend er det finale i Norwegian Thunder Car og den skal køres i samarbejde med DTC på Jyllandsringen. Dette bliver årets højdepunkt med 16 biler til start og to mesterskaber som er helt åbne.
 

I DTC skildes første og fjerde pladsen af kun 10 point, og for ikke at stå tilbage er situationen identisk i NTCC.

Marius Nakken fører med 90 point, foran Bjarne Nordahl som kun er et point bagefter på 89. Herefter har vi Ronny Vestengen på 86 og fjerdemanden er Stein Fredric Akre med 80 point. Her er intet afgjort før søndag eftermiddag.


(Foto: Bengt-Åce Gustavsson)

Dette bliver en fin forsmag på næste års tætte samarbejde mellem DTC og NTCC, hvor vi skal køre fem fælles løb, som vil føre til startfelt på 20-25 biler.

Når NTCC i weekenden indtager Jyllandsringen, for at gennemføre sin finale i samarbejde med DTC, har de medbragt sin helt specielt tilpassede Pace Car. Bilen er en Chevrolet Camaro 2010 model, som er anskaffet til dette formål, og monteret med lys identisk med Formel 1's SLS Safety Car. Så selv Safety Car chaufføren på Jyllandsringen ser frem til weekenden med ekstra iver.


(Foto: Bengt-Åce Gustavsson)

Rune Næss
NTCC


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 30/09/12 - Jyllandsringen - DTC - DM
  •