Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Finalen... Nu skal det afgøres

Yokohama
1600 Challenge 

26/09/12 
Yokohama

Så er det blevet tid til at få afgjort mesterskabet i Yokohama 1600 Challenge. Det sker, når der køres finale på FDM Jyllandsringen i weekenden den 29. og 30. september. Dette bliver det sidste løb i denne sæson og da mesterskabet endnu ikke er afgjort, bliver det med garanti en super weekend med masser af race, spænding og adrenalin.
 

Weekenden bliver uforglemmelig når dette drama skal have sin afslutning. Og der er garanteret seværdig race for alle som møder op, men det er ikke for folk med dårlige nerver.


(Foto: Dennis Risager)

Så kom og hver med til et brag af en finale, hvor vi får svaret på om den nye mester i Yokohama 1600 Challenge skal hedde Tommy Nygaard eller Frederik Mortensen. Der er også stadig kamp om 3. pladsen, hvor flere kørere har mulighed for at snuppe den sidste podieplads. Så der er mange kampe, som skal kæmpes ude på banen.


(Foto: Dennis Risager)

Vel mødt.

K. Bøje
Køreforeningen Gr. N
Yokohama 1600 Challenge


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 30/09/12 - Jyllandsringen - Yokohama 1600 Challenge - DM
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: