Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

16 brølende Camaroer til årets finale i Auto-G DTC

DTC 
25/09/12 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipJan Magnussen, Casper Elgaard og John Nielsen får hård modstand på FDM Jyllandsringen
Der bliver drøn på drengen og trængsel i første sving, når finalen i årets Auto-G Danish Thundersport Championship søndag køres på FDM Jyllandsringen. Hele 16 identiske Chevrolet Camaroer er meldt til start til DM-Finalen på racerbanen ved Silkeborg, og der vil blive gået hårdt til stålet.
 

Kampen om mesterskabet er nemlig slet ikke afgjort på forhånd. Endda langt fra.


Der bliver tæt og hård kamp om sejren i Auto-G Danish Thundersport Championship ved finalen på FDM Jyllandsringen den 30. september.
(Foto: speedfoto.dk)

Fem kørere i feltet har således mulighed for at kunne kalde sig Auto-G DTC-mester, når dagen er omme. Det er de to unge talenter Dennis Lind, Roskilde, og Mikkel Mac, Nykøbing Falster, samt ikke mindst de drevne veteraner John Nielsen, Randers, Casper Elgaard, Århus, og Jan Magnussen, England.

Jævnbyrdigheden understreges af, at der i alt er 40 point på spil i de to løb, som skal køres den 30. september, og at fire af kørerne i kvartetten blot er adskilt af sølle 10 point. Ja, faktisk er det således, at den firdobbelte DTC-mester Casper Elgaard inden DM-Finalen står à point med den tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen i toppen af tabellen! Dette betyder alt sammen, at der blive kamp over alle omgange i begge løb, og at resultatet af finalerunden vil være afgørende for udfaldet af Auto-G Danish Thundersport Championship.

Feltet til finalen tæller ti danske topkørere, som bliver udfordret af seks normænd, så konkurrencen får et ekstra element i form af en vikingedyst mellem de to broderlande.


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 30/09/12 - Jyllandsringen - DTC - DM
  •