Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

BritCar

Perfection Racing Europe er kommet godt fra start

BritCar 
22/09/12 

Efter lidt over en time er gået i Britcar 24 Hours på Silverstone er Perfection Racing Europe og deres Aston Martin Vantage kommet godt over de to første hurdler.
 

Det skal ikke forstås sådan, at der har været problemer, men således at alle i teamet gik ventede på to ting, som skulle overstås: Starten og det første pitstop. Begge er nu klaret perfekt og nu har alle i stedet følelsen af, at det her kan vi godt klare - vi skal bare gøre det igen mange gange.


Den første tankning efter en time og ti minutter i løbet
(Foto: Henning Smed)

"Hvor er det altså sjovt og spændende, det her," sagde en storsmilende teamchef, Kent Steffensen, da englænderen, Paul Spires, havde fået fyldt bilen med benzin og kørte ud af pitten igen. Den udtalelse var meget rammende for stemningen i hele teamet, som bobler af gå-på-mod.

I løbet af den første halvanden time er teamet faldet lidt tilbage i feltet, hvor man ligger omkring en 14. plads generelt og omkring 5-6. pladsen i klassen. Når vi skriver 'omkring', så er det fordi feltet stadig ligger tæt og placeringerne flytter lidt op og ned for hver gang et team har et pitstop.

Placeringen er helt i overensstemmelse med taktikken, som her i begyndelsen går ud på så vidt muligt at holde sig lidt for sig selv på banen og lade være med at ligge og slås med andre biler. Med mere end 20 timer hjem endnu er det vigtigt at passe på bilen.

Vi kan se på tiderne, at vi ikke kan være med de hurtigste biler, hverken generelt eller i vores klasse, så det er pålidelighed og stabilitet, der skal være vores styrke. Flere hurtigere biler har da også allerede haft problemer, så det bliver meget spændende at se, hvordan løbet kommer til at udvikle sig.

Henning Smed

Læs mere om:
  • Kasper Juul Jensen
  • Kim Holmgaard
  • Michael Klostermann
  • Mikkel C. Johansen
  • Perfection Racing
  • Silverstone
  • 23/09/12 - Silverstone - BritCar
  •