Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Kører information

Racerskole i Thailand

Kører info 
23/09/12 

- unikt billigt tilbud til nybegyndere samt ambitiøse racerkører.
Et samarbejde mellem Anders Majgaard fra Jet Black racing og Team Pizza company racing school har gjort det muligt at tilbyde et koncentreret professionelt udviklings forløb, med en 6 dages træningslejr, fordelt på 2 af Thailands største raceranlæg.
 

Anders Majgaard fra Jet Black racing udtaler: Det har længe været et problem med træningslejrer i Danmark, dels på grund af begrænset trænings muligheder og dels fordi vejret er svært uberegneligt. Derfor har vi længe søgt efter andre muligheder, og efter et møde med Thomas Raldorf, som deltager i en række motorsport serier i Thailand, bla. TTCC, er det lykkedes at få en aftale i hus, som kan hjælpe rigtig mange ambitiøse racerkørere fra Danmark.

Der er samlet alt, hvad der kræves af en professionel træningslejr, ud over instruktørerne Anders Majgaard og Thomas Raldorf er det lykkedes at overtale Peter Maaløe at være med på banerne.

Programmet strækker sig fra fysisk træning, ernæringslære, masser af km i bilen og for at hjælpe med at udvikle en perfekt racing skils er alle biler udstyret med de sidste nyt onboard video og Pi anlæg.

Peter Maaløe udtaler: Det vil tage flere måneder i Danmark for at opnå samme muligheder, som der findes i Thailand og der er ingen tvivl om, at vi vil kunne komme rundt om alt, hvad der kræves for at blive racerkører på blot 6 dage.

Dette er et tilbud, kan målrettes deltagernes reelle krav, så om man skal have finpudset stilen eller om man er rutineret go-kart kører, som vil videre til banesporten. Man skal være fyldt 15 år.

Træningslejren starter d. 17. oktober i byen Cha-am, med 3 dages kørsel på den kuperet 2,9 km lange teknisk krævende bane.
Derefter går turen til Khao Yai, hvor banen hedder Bonanza Circuit. http://thebonanzakhaoyai.com/en/race.html et helt topmoderne raceranlæg med en langside på 720 meter og 11 sving.

Der skal køres i fuldt opdateret Honda racere fra 1600 til 2000 cc. Alle biler står i løbsklar tilstand.
Det slutter d. 23. oktober.

Efter træningslejren vil der være mulighed for individuel evaluering sammen med instruktørerne, hvor der evt. kan rådgives om en kommende sæson.
Derefter vil der være tid til, at nyde det Thailandske kulturliv.

I prisen er inkluderet: Leje af biler. Baneleje. Forsikring af racerbiler(selvrisiko 10.000kr) Forplejning på banerne samt undervisning. Transport imellem banerne. Instruktører samt mekanikere. Hotel under arrangementet.

Man skal selv møde op i Thailand, der kan tilbydes en samlet rejse med instruktører og mekanikere for de yngre deltagere. Alt dette koster kun 25.000,-

Yderligere oplysninger: Anders Majgaard tlf: 28407954 eller Peter Maaløe 40851631

Peter Maaløe


Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Thomas Raldorf
  •