Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Nicolai Eberhard sigter efter mesterskabstitlen.

Yokohama
SuperCup 

20/09/12 
Yokohama

Nicolai Eberhard, kører nr 4, førte an i YOKOHAMA Supercup, da han med sin Polo GTI, lagde afstand til de øvrige kørere på Ring Djursland. Her kørte han sig til to førstepladser. Han fører nu med hele 50 point, til nærmeste konkurrent i mesterskabet og har totalt 147 points.
 

Nicolai startede sin kørekarriere i Supercup, uden foregående erfaring.
Egentlig startede han med at køre en MG i Supercup, men da stemplerne røg og det tog tid at skaffe reservedele, blev den skiftet ud til en VW Polo GTI. Siden har han ikke haft de store problemer med at hente medaljer.


Nicolai Eberhard i sin WV Polo GTI
(Foto: Mogens Nielsen)

På andenpladsen ligger Per Sørensen, kører nr 54, som kører Seat Leon. Per har 97 points.
Det bliver spændende at se finaleløbet på FDM Jyllandsringen. Her vil der være 3 heats så der kan samles yderligere points.

Supercup har nu rundet 22 tilmeldte kørere. Senest er tre BMWere tilmeldt klassen. Der er nu mange bilmærker i klassen. Blandt andet : Alfa Romeo, Honda, Peugeot, VW og BMW.
Det bliver også fint at få baghjulstrukne biler med i klassen.


Så er der pokaler
(Foto: Mogens Nielsen)

Det viser netop at YOKOHAMA Supercup er en klasse som er alsidig. Her behøver man ikke at køre et bestemt bilmærke eller en ny bil. Vi får dagligt henvendelser fra folk som spørger til om deres bil kan køre i klassen. Folk kan se om deres bil er på infolisten, på Supercups hjemmeside. Er den ikke på infolisten, kan den stadig optages, da listen opdateres løbende, i takt med efterspørgslen.

Derudover kan man altid læse reglementet eller kontakte klasserepræsentanten.
På Supercups hjemmeside : www.supercup.dk


Deltag i lodtrækningen


Per Sørensen er klar til start i pitten på Ring Djursland
(Foto: Mogens Nielsen)

Lige nu kan kørere som tilmelder sig Supercup, sæson 2013, inden d 21 Oktober, deltage i lodtrækningen om 4 YOKOHAMA gadedæk op til 18 tommer, 1 års medlemskab af YOKOHAMA Supercup eller 10 liter Liqui Moly olie. Dette gælder både nuværende som nye kørere.

Som noget nyt har YOKOHAMA Supercup indført præmiepenge. Læs meget mere om klassen på www.supercup.dk


Mogens Roy Nielsen
Webmaster og fotograf for YOKOHAMA SUPERCUP


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 16/09/12 - Ring Djursland - Yokohama SuperCup - DM
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: