Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Germany

To gange podie - to gange tredje plads

Porsche
Carrera Cup
Germany 

19/09/12 

for Nicki Thiim på Oschersleben
I weekenden blev 14. og 15. afdeling af det tyske Porsche Carrera Cup kørt på Oschersleben. Efter hans sejr i Rookie mesterskabet i Porsche Mobil 1 Supercup, blev weekenden startet fyldt af koncentration og super motiveret. I begge løb hjemtog Nicki Thiim en tredje plads på podiet.
 

Kvalifikationen gik perfekt for Nicki Thiim. I begge løbene endte han på en startposition som nummer tre, så der var gode forudsætninger for en sejr. De andre deltagere, specielt René Rast, er stærke, men for Nicki Thiim er det ikke en grund til at give op.


(Foto: Natascha Theisen)

Race 1
Nicki Thiim fangede en god start, og kunne følge med de førende kørere, og det lykkedes at overhale René Rast. Desværre måtte han acceptere at Rast reelt kunne køre hurtigere, så Nicki Thiim måtte lade han overhale tilbage - også for ikke at ødelægge hjulene for tidligt. Ikke desto mindre fik Nicki Thiim desværre problemer med forhjulene, og den unge danske måtte afslutte lørdagens løb på den position han startede fra.


(Foto: Natascha Theisen)

"Jeg er virkeligt glad. Jeg syntes at vi denne weekend har fart i bilen, og ligger tæt på de førende. Ved slutningen af løbet fik jeg problemer med dækkene. Det blev værre og værre, så jeg er glad for at de kunne stå distancen over de 17 omgange", sagde Nicki Thiim efter løbet.


(Foto: Natascha Theisen)

Race 2
Da det andet løb startede søndag ved middagstid, fandt vi igen Nicki Thiim på griddens tredje position. Endnu engang lykkedes det Nicki Thiim at få en god start, og allerede ved afslutningen af første omgang, lå han på anden pladsen. Men bag ham ventede hans teamkammerat, Kevin Estré. Omgang for omgang forsøgte franskmanden at overhale Nicki Thiim, men uden held. Og så skete der hvad der før eller siden måtte ske: Kevin Estré skubbe lidt til Nicki, og den unge dansker røg af banen. Men heldigvis kunne han komme tilbage på asfalten, og kunne redde sin tredje plads.
"Jeg er også glad for dette resultat, men lidt ked af det for teamet. Men - sådan er motorsport, hvor alle vil være de første i det første sving", udtaler Nicki Thiim efter weekendens andet løb.


(Foto: Natascha Theisen)

Allerede om fire uger køres sæsonfinalen i den tyske Porsche Carrera Cup, på Motodrom ved Hockenheim, hvor 16. og 17. afdeling køres.
"Jeg ser virkeligt frem til finale weekenden, i Porsche Carrera Cup. Jeg føler at vi vil være i stand til at angribe. Og jeg vil helt sikkert forsvare min position som nr tre i mesterskabet", siger Nicki Thiim, da han bliver spurgt om et preview til sæsonfinalen.


(Foto: Natascha Theisen)

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Oschersleben
  • 16/09/12 - Oschersleben - Porsche Carrera Cup Germany
  •