Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Germany

En weekend til glemmebogen for Christina Nielsen

Porsche
Carrera Cup
Germany 

19/09/12 

på Oschersleben
I weekenden blev den 14. og 15. runde at Porsche Carrera Cup kørt på Oschersleben. En tur i gruset og et teknisk problem, umuliggjorde det at tjene vigtige point hjem til mesterskabet i B-cuppen.
 

I begge løb startede Christina Nielsen fra en anden position i B-klassens mesterskab, hvilket svarede til en fjortende position i det samlede startgrid. Så forudsætningerne var på plads for at vinde vigtige point i mesterskabet. Så den unge racerkører var optimistisk.


(Foto: Natascha Theisen)

Race 1
I det første løb, måske lidt for optimistisk. Lige fra starten kæmpede Christina Nielsen med Hovert Voss, og så en chance for at overhale ham. Så hun angreb, overbevist om at hollænderen ville lade hende komme forbi, hvilket han desværre ikke havde i sinde at gøre, hvilket sendte den unge dansker en tur i gruset. Det lykkede at komme ud på banen igen, med hjælp fra flagposterne, men til sidste måtte hun opgive at fuldføre løbet, kort før mål.
"Det var min fejl. Jeg var for optimistisk. Jeg troede Hovert Voss ville lade mig passere, hvilket han ikke ville. Så desværre må jeg starte løbet i morgen, fra bageste position", fortalte en lettere frustreret Christina Nielsen efter weekendens første løb.


(Foto: Natascha Theisen)

Race 2
Det andet løb blev kørt søndag ved middagstid. Et udgangspunkt som den bageste i feltet, er ikke et godt udgangspunkt, men Christina Nielsen gjorde sit bedste for at kæmpe sig vej frem til nogle point i B-klassens mesterskab, i dent tyske Porsche Carrera Cup. Men hendes løb stoppede før det var kommet i gang.

Årsagen var kølingen i hendes Porsche 911 GT3 Cup, som blev udskiftet på grund af beskadigelse ved uheldet om lørdagen. Efter opvarmnings omgangen, kørte Christina Nielsen i pit, fordi bilen viste tegn på at vand trykket ikke var i orden. Hendes team forsøgte at løse problemet uden held, så den unge dansker måtte skynde sig efter feltet, og sluttede løbet på en fjerde plads i B-klassen.
"Det er en weekend der bare skal glemmes", fortalte Christina Nielsen efter løbet, og fortsatte: "Uheldigvis havde vi et problem med kølingen i min Porsche. Jeg kunne fuldføre løbet, men på grund af problemet, og på grund af min fejl i går, har det kostet mig vigtige point i B-cuppen. Så: sket og noteret."


(Foto: Natascha Theisen)

Allerede om fire uger køres hendes sidste to løb i 2012 sæsonen. Finalen køres på Hockenheim, fra den 19. til den 21. oktober. Spurgt om de resterende to løb siger Christina Nielsen:
"Jeg ser frem til Hockenheim banen - jeg er meget glad for banen. Så jeg håber vi kan teste på banen før løbet, men det er ikke fastlagt endnu. Jeg syntes det er på tide med lidt held for mig, ved de sidste to løb."

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Oschersleben
  • 16/09/12 - Oschersleben - Porsche Carrera Cup Germany
  •